Canta amb nosaltres!

T’agradaria cantar a l’Escolania de Montserrat?
Vols tenir més informació?

Cantar a l’Escolania és una experiència única, i no només a nivell musical: A l’Escolania oferim una educació integral, en un entorn molt especial que ofereix un munt d’oportunitats.

L’Escolania està formada per nens que fan entre 4t de primària i 2n d’ESO. L’entrada és a 4t de primària, però també es pot entrar a 5è si aquell curs ha quedat alguna plaça lliure. Però si us plantegeu de venir és millor si contacteu amb nosaltres el més aviat possible (es pot començar el procés a partir de 1r de primària). Podem fer-vos una visita sense cap compromís.

Per als qui es plantegen d’entrar, el procés final de selecció no es fa fins a 3r de primària. Però és bo haver iniciat abans una fase de preparació i coneixença mútua. Amb tot, qualsevol moment és bo per començar el procés.

Estar a l’Escolania ha de ser un guany per a tothom: per al noi, per a la família i per a l’Escolania. Per formar part de l’Escolania cal que el noi tingui aptitud per la música i bona veu, però és igualment important que la família conegui el nostre projecte pedagògic i el vegi com una cosa bona per al seu fill. Per això cal un temps de coneixença mútua que anem fent a través de diverses visites, i amb les proves finals.

Estant a l’Escolania el noi aprendrà molta música, però també rebrà un ensenyament general i humà de qualitat, formarà part d’una escola que té grups molt reduïts, i també aprendrà molt a través de la convivència amb els altres i de les moltes ocasions i visites que farà anant a cantar amb el Cor.

Si voleu rebre més informació o voleu fer-nos una visita, no dubteu en contactar amb nosaltres omplint aquest formulari