Salutació del Prefecte

Sigueu molt benvinguts a l'espai web de l’Escolania de Montserrat!

Els escolans i tota la comunitat educativa desitgem que tota la informació que trobeu en aquesta visita virtual us serveixi, i alhora que sigui el preludi d'una audició en viu del nostre Cor.

L'Escolania és un Cor litúrgic, que des de fa més de set-cents anys canta per la Mare de Déu de Montserrat. Això no obstant, l'Escolania actual s'ha adaptat als nous temps, i no només segueix cantant al santuari sinó que sovint fa concerts arreu del nostre país i a l'estranger. I encara que el Cor sigui la raó de ser de la nostra existència, l'Escolania també té una Escola que està al servei dels nois que en cada moment formen el Cor, i una Residència on els nois poden créixer en valors i rebre l'ajuda que els cal en cada moment. 

En aquest espai hi trobareu informació general sobre la nostra activitat musical i també el més essencial de cadascun dels tres àmbits que componen l'Escolania: el Cor, l'Escola i la Residència.

Si us convé alguna cosa més, també podreu entrar en contacte amb nosaltres. Us convidem a fer-ho per tot allò que us calgui. 

Que el cant dels escolans us transmeti la Pau i la Bellesa de Déu. Moltes gràcies!
 

P. Efrem de Montellà

Prefecte