Concert solidari pels refugiats


El proper divendres 16 d’octubre, a les 20'30h, l’Escolania oferirà un concert solidari pels refugiats sirians. Serà a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. Les entrades per a aquest concert solidari es poden adquirir a la mateixa Basílica de Santa Maria del Mar o per internet a http://www.elcorteingles.es
Aportacions Fila 0 a Càritas: IBAN ES 13-2100-1089-71-0200077567

Els diners recaptats en aquest concert es donaran a Càritas Diocesana de Barcelona, que oferirà a les persones refugiades primeres ajudes bàsiques i les acompanyarà en el seu procés d’integració, donant-los una atenció individualitzada. 

   

L’Escolania realitza cada any un concert solidari per alguna entitat. Aquest curs, el concert previst és el 30 d'octubre per Mans Unides, a Sabadell. Però en aquesta ocasió, davant el drama dels milers de refugiats que vénen a Europa per fugir de la fam i de la guerra, l'Escolania ha pensat que la millor manera d’ajudar-los era cantant per a ells.

El concert, dirigit per Llorenç Castelló i acompanyat a l'orgue per Mercè Sanchis, comptarà també amb la participació d'un grup d'antics escolans joves, que cantaran 3 peces amb els escolans.

Venda d'entrades
Veure programa